Perşembe , 28 Mart 2024

Hastane Bahçesinde Ağaca Çıkarak İntihara Kalkıştı

Hastane Bahçesinde A?aca Ç?karak ?ntihara Kalk??t?

Trabzon’ da psiklojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanenin kendisine 4 bin lira tutarında borç çıkarmasına sinirlenen 41 yaşındaki B.T., hastane bahçesindeki çam ağacına çıktarak intihara kalkıştı. B.T., hastane yöneticilerinin de araya girmesiyle uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek ağaçtan indirildi.

Olay bugün 10.30 sıralarında Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde bahçesinde meydana geldi. Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanenin kendisine 4 bin lira borç çıkarmasına sinirlenen B.T., hastane bahçesindeki ağaca çıkarak intihar etmek istedi. Polis güvenlik önlemleri aldı, itfaiye ekipleri de ağaç önüne şişme yatak açtı. B.T., yaklaşık 25 metrelik ağaca çıktıktan sonra, “Bu organı kim çaldı? Ben kendi bedenimi arıyorum. Ben devletime hiçbir yanlış yapmadım. Bu ülkeye 7 evlat verdim. Benim organımı bulun. Ben dünyada yaşamak istiyorum” diye bağırmaya başladı.

Hastane yöneticileri ve polis, araç megafonuyla seslenerek B.T.’yi ikna etmeye çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu ikna edilen B.T., ağaçtan inerek polis ekiplerine teslim oldu, psikolog gözetiminde hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. – Trabzon

 

Bir yanıt yazın