Perşembe , 28 Mart 2024

Kayseri’ye 30 milyon dolarlık hastane!

memorial

Memorial Sağlık Grubu CEO’su Uğur Genç, grubun 9. Hizmet halkası olan Memorial KayseriHastanesi ve 2013 yılı yatırımları hakkında bilgi verdi.

SGK anlaşması kapsamında hizmet verecekMemorial Kayseri Hastanesi’nin 30 milyon dolarlık yatırımla hayata geçtiğini belirten Uğur Genç, “11 bin metrekarelik alana sahip olan MemorialKayseri Hastanesi, 300 kişilik medikal ve idari kadrosu ile hizmet verecek. 119 yatak kapasitesine sahip hastanemizde 5 ameliyathane bulunuyor. Ameliyathane, görüntüleme üniteleri, laboratuvarlar ve yoğun bakımlarında en ileri tıp teknolojisinin kullanıldığı hastanemizde, hasta ve hasta yakınlarına uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunulmaktadır. Memorial Kayseri Hastanesi SGK anlaşması kapsamında tüm branşlarda hasta kabul edecek. Ayrıca özel sağlık sigortalı ve Agis gibi yabancı sağlık sigortalı hastalarımız için de anlaşmalarımız bulunmaktadır” diye konuştu.

16 HASTANE HEDEFİ
Memorial Sağlık Grubu’nun 2013 yatırımları hakkında da bilgi veren Uğur Genç, “Memorial olarak her yıl yerli, yabancı yaklaşık 1.6 milyon hastaya hizmet veriyoruz. Onkoloji ve Kemik İliği Nakli bölümleri için İstanbul, Antalya ve Diyarbakır’da büyük yatırımlar yaptık. 2012 yılını 9 hastane, 3 tıp merkezi ile bitirdik, 2013 yılında hastane sayımızı 16’ya yükseltmeyi hedefliyoruz. Ayrıca 9 hastanemiz için yaklaşık 25 milyon dolarlık teknoloji yatırımı planlıyoruz” dedi.

 

HT

Bir yanıt yazın