Cuma , 26 Nisan 2024

Ebru Şallı’dan hastane isyanı

kadinsiddet.fw

Ünlü manken Ebru Şallı, eşi Harun Tan’ın bir hastanede yaşadığı olayı twitter’dan paylaştı.

Küçük oğlu Pars yaralanınca hastaneye koştuğunu anlatan Şallı, “Yaşadığım talihsiz bir olayı sizinle paylaşmak isterim. Pars bebişin ben canlı yayındayken çenesi sehpaya çarpıyor ve kanıyor maalesef… Babası evde tabii kanı durduramayınca panik olup hemen hastanede soluğu alıyorlar.

Hastanede dikiş ya da yapıştırma yöntemi yapılsın diyorlar. Bu arada kanama kesilmiş ve açık bölge çok büyük olmadığı için Harun düşünüyor doktorun önerisini… Orada hemen içeriye bir kadın giriyor. Hemen 700 TL ödemeniz gerekiyor, dikiş atılacak diyor.

Harun ufacık çocuk iğne yapılacak, ağlayacak, dikiş atılacak dünya kadar eziyet… Emin olamıyor ve birden 700 TL denmesi tuhafına gidiyor doğal olarak… Ayrıca geçen hafta aynı hastaneye gidip grip için 750 TL ödeyince bir duruyor. Oradan ayrılıyor hemen ve başka bir hastaneye gidiyor. Doktor bakıyor kanama yok, zaten açık çok fazla değil bakıyor. ‘Dikişe kesinlikle gerek yok. Hem çocuğa büyük eziyet olur, iğneler falan hem de size” deyip yaranın bakımını yapıyor ve Pars bebişi bantlayıp eve gönderiyor.

Ben buruda bir anne olarak çocuğun yaşayacağı travma korkuya mı üzüleyim gereksiz yere o kadar hemen para isteyip insanları enayi yerine koymalarına mı üzüleyim bilemedim.

Hastaneyi merak edeceğinizi sanmıyorum, son günlerde insanlar tarafından en çok konuşulan hastane…

Mevzu bu Hastanenin herkese böyle davranıyor olması. Gerçekten çok yazık.

Başka diyecek bir şey bulamıyorum…

Pes diyorum..

Günah ve ayıp” yorumunu yaptı.

 

Star

Bir yanıt yazın