Cuma , 29 Mart 2024

Bayburt’ta emekli polis doktoru darp etti

Bayburt’ta bir doktor, hasta yakını olan emekli polis memuru tarafından darp edildi.

Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görevli Acil Tıp Uzmanı Dr. S.G, ağrı kesici yaptırmak için hastaneye getirdiği annesi ile ilgilenilmediğini iddia eden emekli polis memuru Ayhan Ö. tarafından darp edildi. Ayhan Ö’nün, doktor S.G’yi darp ettiği anlar hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı.
Görüntülerde, acil servis koridorunda doktorla tartışan Ayhan Ö’nün, polis ve özel güvenlik görevlisinin araya girmesiyle olay yerinden uzaklaştırıldığı görülüyor. Ayhan Ö’nün, koridorda tekrar karşılaştığı doktorla bir süre yürüdüğü, ardından tekme ve tokatla doktora saldırdığı anlar da görüntülerde yer alıyor. Görüntülerde, saldırıya önce olay yerinde bulunan vatandaşların, ardından da sağlık çalışanlarının ve güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği görülüyor. Yere düşen doktor, sağlık çalışanlarının yardımıyla kaldırılıyor.
Saldırı nedeniyle orta seviyede kafa travması geçirdiği bildirilen Dr. S.G, aynı hastanede tedavi altına alındı. Emekli polis memuru olan Ayhan Ö. ise olayın ardından gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan Ayhan Ö, buradaki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

cnn

Bir yanıt yazın