Salı , 23 Nisan 2024

Altın Renkli iPhone İle Tanışmaya Hazır Mısınız?

altinrenkliiphone

Apple‘ın 10 Eylül’de tanıtacağı öne sürülen iPhone 5S modeli ile ilgili yeni iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor. Apple ürünleri ile ilgili tahminleri genelde doğru çıkan analist Ming-Chi Kuo’nun öne sürdüğüne göre, iPhone 5S altın rengi seçeneğiyle sunulacak.

Apple’ı yakından tanıyan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, merakla beklenen yeni iPhone ile ilgili detayları paylaştı. Aynı zamanlarda tanıtılacak olan ekonomik iPhone modelinin de farklı renklerde satışa sunulması beklenirken Apple Insider‘da yer alan Kuo’nun tahminlerine göre iPhone 5S’te de alışık olmadığımız bir renkle karşılaşacağız. Zira Kuo’ya göre klasik siyah ve beyaz renklere ek olarak iPhone 5S’in altın renkli modeli de raflardaki yerini alacak.

Geçtiğimiz günlerde Çinli bir sosyal ağ olan Weibo‘da yayınlanan altın renkli bir iPhone fotoğrafının iPhone 5S’e ait olduğu sürülmüştü. Daha önce de altın renkli iPhone’a ait iddiaların olması ve bu son sızan iPhone görselinin üzerine bir de Kuo’nun öngörüleri eklenince iPhone 5S’in altın renkli bir dış tasarımla karşımıza çıkması olası gözüküyor.

golden-iphone-photo

Bunun haricinde Kuo, iPhone 5S’in 128 GB modelinin de ayrıca piyasa sürüleceğini öne sürüyor. Böylelikle hafıza seçeneğini genişletecek olan Apple, ayrıca kamera desteğinde de geliştirmeler yapabilir. Yine tahminlere göre iPhone 5S’in 8 megapiksel kamerayla birlikte gelmesi bekleniyor.

kuo_iphone_5s_july

iPhone 5 gibi 4 inç ekrana sahip olacak olan iPhone 5S’in 1 GB RAM kullanması bekleniyor. iOS 7′nin tasarım değişikliğini dış tasarımda da bize altın renkli iPhone ile hissettirecek olan Apple, böylelikle kalıplarının dışına çıkacağının sinyallerini veriyor. Kuo’nun tahminlerinin tamamına yakınının genelde doğru çıktığını düşünürsek, şimdiden altın renkli iPhone’ları görmeye hazır olmakta fayda var.

http://sosyalmedya.co

Bir yanıt yazın