Perşembe , 28 Mart 2024

Hastane yolunda da taradılar: 2 ölü, 1 yaralı

sanliurfa-tarama

Şanlıurfa’da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı.

Silahların kullanıldığı kavgada 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı. Bir ailenin, yaraladıkları diğer aile fertlerini hastaneye taşıyan otomobili takip ederek kurşun yağmuruna tuttuğu öğrenildi.

Şanlıurfa merkeze bağlı Gürpınar köyünde Dönmez ve Ateş ailesi arasındaki arazi anlaşmazlığı kanlı bitti. İki aile arasında tartışmaya neden olan arazide iddiaya göre Dönmez ailesi fertleri koyun otlattı. Ateş ailesi fertleri ise arazinin kendisine ait olduğunu belirterek tartıştı. Tartışma önce taşlı sopalı kavgaya, ardından silahlı kavgaya dönüştü.

Reklam

İddiaya göre Ateş ailesi fertlerinden iki kişi tabanca ile hasımlarına ateş etti. Yaralanan Dönmez ailesi fertleri otomobile binerek hastaneye gitti, bu sırada hasımları takip ettikleri araca kurşun yağdırdı. Yaralıların bindiği otomobile çok sayıda kurşunun isabet ettiği belirtildi.

Yaralılardan Halil Dönmez(32) yolda, Abdullah Kaş(17) ise kaldırıldığı OSM Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Yaralı olarak kurtulan İsmail Dönmez’in (18) hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Güvenlik güçleri hastane önünde önlem aldı. Hayatını kaybedenlerin yakınları hastane önünde fenalık geçirdi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

(CİHAN)

Bir yanıt yazın