Cuma , 29 Mart 2024

Ambulans Tır’a Yandan Çarptı: 1’i Doktor, 3 Kişi Yaralandı

ambulans

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde seyir halindeki TIR’a yandan çarpan ambulansta bulunan doktor ile 2 acil tıp teknisyeni yaralandı. 
Kaza, saat 16.00 sıralarında Okurcalar Beldesi’nde meydana geldi. Alanya’dan Antalya’ya bir çocuk hastayı götürdükten sonra ilçeye dönen Hüseyin Kaşlı’nın kullandığı 07 BKA 95 plakalı 112 Acil Servis ambulansı, Okurcalar Beldesi’nde önünde seyreden Metin Eymür yönetimindeki 14 LA 893 plakalı TIR’a sollama yaparken yandan çarptı.

Ambulans şoförü Hüseyin Kaşlı kazadan yara almadan kurtulurken, Alanya Devlet Hastanesi’nde görevli Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Avni Kamburoğlu ile acil tıp teknisyenleri Şenay Şıvgın ve Rabia Yıldırım yaralandı. Yaralılar ambulanslarla götürüldükleri Alanya Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Dr. Avni Kamburoğlu’nun durumunun ağır olduğu, tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü belirtilirken, bacağı kırılan Şenay Şıvgın ile Rabia Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. TIR ve ambulans şoförü ifadeleri alınmak üzere İncekum Jandarma Karakolu’ana götürüldü. – Antalya / Alanya

Bir yanıt yazın