Cumartesi , 20 Nisan 2024

Hem Doktor, Hem Müzisyen

Aile HekimlerindenRusen ozer

Kütahya”nın Hisarcık ilçesi İlçe Hastanesi , Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kurduğu Müzik grubu “Kokteyl” de çaldığı bateri ve orgla büyük beğeni toplarken. Söylediği slov parçayla izleyenleri kendine hayran bıraktı.

 Kütahya’nın Hisarcık ilçesi İlçe Hastanesi Aile Hekimlerinden Ruşen Özer, Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kurduğu Müzik grubu “Kokteyl” de çaldığı bateri ve orgla büyük beğeni toplarken. Söylediği slov parçayla izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Müziğe 8 yaşlarında başladığını söyleyen 30 yaşındaki Aile Hekimi Ruşen Özer, “Küçük yaşlardan itibaren org, gitar ve klasik batı müziği kurslarına gittim. Bendeki müzik tutkusu zamanla saplantı haline geldi. Temel müzik bilgisiyle ve izleyerek davul, org, bağlama, bateri ve gitar çalmaya başladım. Öğrencilik dönemimde bu işten kafelerde çalarak para kazandığım zamanlar da oldu. Ancak doktor olduktan sonra özellikle gençlerin kurduğu müzik gruplarına katılarak onlaradestek oluyorum. 40’a yakın söz ve müziği bana ait bestem var. Müzik insanı dinlendiriyor. İş sonrası evimde müzik icra ederek günün yorgunluğunu ve stresini üzerimden atıyorum” diye konuştu.

Kaynak: Hem Doktor, Hem Müzisyen haberi

Bir yanıt yazın