Cuma , 29 Mart 2024

Başhekim (Kadın doğum uzmanı) darp edildi

Artvin’in Borçka ilçesi Devlet Hastanesi Başhekimi ve Kadın Doğum Uzmanı Opr Dr. Erkan Bakır (42) Rize’nin Pazar ilçesinde 3 kişi tarafından darp edildi.

ARTVİN (İHA) - Edinilen bilgiye göre, Artvin’in Borçka İlçesi Devlet Hastanesi Başhekimi Kadın Doğum Uzmanı Opr Dr. Erkan Bakır (42), geçtiğimiz gün bir süre önce görev yaptığı Pazar ilçesine geldi. Bakır, burada arasında husumet bulunan üç kişi ile karşılaştı. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Üç kişi Bakır’ı darp ederek ağır bir şekilde yaralanmasına neden oldular. Bakır’a ilk müdahale iki yıl görev yaptığı Kaçkar Devlet Hastanesi’nde yapıldı. Ardından tedavisinin devamı için İstanbul’a sevk edildi. Bakır’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olayla ilgili firarda olan üç kişinin aranmasına devam ediliyor.

Öte yandan evli ve bir çocuk babası olan doktorun boşanmaya hazırlandığı ve başkası ile imam nikahlı olan bir kadın ile birlikte yaşayarak evlilik hazırlığı içerisinde olduğu iddia edildi. Olaya bu ilişkinin yol açtığı tahmin ediliyor.

Bir yanıt yazın