Cumartesi , 27 Nisan 2024

Acil Tıp Yeterlilik Sınavlarına Hazırlık Kitabı imza günü yoğun ilgi ile gerçekleşti

9f790db7-9d22-4f61-a03d-0b488d93459f

Acil Tıp Yeterlilik Sınavlarına Hazırlık Kitabı imza günü yoğun ilgi ile gerçekleşti.

Acil Tıp stajı, internlik dönemi, pratisyen hekimlik, Acil Tıp asistanı ve Acil Tıp yeterlilik sınavlarında kullanabilecek başucu kitabı niteliğinde hazırlanan First Aid Emergency Medicine ‘nın çevirisi yapılarak tüm Tıp ve Acil camiasının ilgisine sunuldu.

 

DoktorlarHaber.com- Ankara

c094059d-4624-458f-8e7e-15df5c813bf1 (1)Kitabın Başeditörleri Doç. Dr. Ayhan ÖZHASENEKLER ve Doç. Dr. Şervan GÖKHAN Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp kliniğinde kitabı bekleyenler için imza günü yaptı. Yüzlerce kişiye kitap imzalayan editörler ;

“Bu başucu kitabı ile; Acil Tıp Stajı öğrencileri, internler, Acil Tıp Asistanları ve Uzmanları, Pratisyen Hekimler, Acil Tıp Teknisyenleri, Paramediklerin de içinde olduğu geniş bir kitleye yararlı olabileceğimizi düşündük. Bu kitabı Ülkemize kazandırmanın haklı gururu içerisindeyiz. Kısa süre içerisinde ve organize bir şekilde kitabı bitirmemizde emeği geçen tüm asistan ve uzman arkadaşlarımıza YÜREK DOLUSU TEŞEKKÜRLER!’’ dedi.

DSCF0124

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Anabilimdalı’nın klinik olarak sloganı; ‘Birlikte daha güçlüyüz!’…

DSCF0137

Yayıncı kuruluş Akademisyen Tıp Kitabevleri temsilcisi kitap çıkmadan yüzlerce ön sipariş aldıklarını ve daha ilk günden kitabın satışının ilgi ile karşılanmasından heyecan duyduklarını ve ilgilenenlerin http://www.akademisyen.com adresinden temin edebileceklerini duyurdu.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın