Cumartesi , 27 Nisan 2024

4 dakikada teşhis!

Sıra yok, tahlil yok! Nasıl mı? İşte yanıtı

Vücudunuzun en hassas organı hangisi? Kanser riskiniz var mı? Diyabet hastası olabilir misiniz? Hücre ve beden yaşınız kaç? Genetik geçişli bir hastalığa sahip misiniz? Nelere alerjiniz var? Tek bir cihazla tüm sorularınızın yanıtlarını almanız mümkün…

Vücudumuzda yanlış giden şeylerin ilk belirtileri titreşimsel ve elektromanyetik hasar frekansları şeklinde ortaya çıkıyor. Yapılan çalışmalar, hastalık belirtileri ortaya çıkmadan yıllar önce (2 – 7 yıl öncesinde) hücrelerden hatalı frekansların yayılmaya başladığını gösteriyor.

Dr. Gönül Ateşsaçan; keyifsizlik, yorgunluk, sık enfeksiyon, isteksizlik, ani ve bir kez gelişen kısa süreli ağrılarınmutlaka dikkate alınması gerektiğini, bu basit görünen bulguların altında ciddi hastalıkların gizlenmiş olabileceğini belirtiyor.

İLERİ TEKNOLOJİ TAMAMLAYICI TIP CİHAZI 
Scio adı verilen laptop benzeri bir cihaz, 4 dakika gibi kısa sürede hastanın tüm verilerini ortaya koyuyor. İnsanlarda sağlık sorunları ile enerji dengesizliklerini bulan ileri teknoloji bu tıp cihazı, vücuttaki; virüs, alerji, besinlere hassasiyet, düşünce bozuklukları, stres derecesi, çevresel etkenler ve bedenin bunlarla ilişkisiyle ilgili bilgiler veriyor. Bunun dışında cihazın, vücudun ihtiyaçları, fonksiyon bozuklukları ve mevcut hasarları (hormonal durum, enzimdurumu, vitamin durumu, mikrobik durum, kromozomyapısı, alerjiler, duygu durumu, beyin sistemi, sinir sistemi) hakkında bilgi sahibi olmaya da yardımcı olduğu kaydediliyor.

ÖZEL BİR HAZIRLIK GEREKMİYOR
Uygulamadan yararlanmak için özel bir hazırlık yapmak gerekmiyor. Biyomanyetik rezonansuygulaması sırasında; baş, kol ve bacaklara elektrotlar bağlanıyor. Manyetik biorezonans ile bedende kaydedilen düşük frenkanslı dalgalar, bilgisayar tarafından analiz ediliyor. Bu yöntemle vücuda 220 bin farklı frekans gönderilip bunların geri alınarak kaydedilmesi sağlanıyor.

Bu test ile 55 değişik elektriksel ölçümle (manyetik Biorezonans) bedende var olan 9 binin üzerinde maddenin değeri ölçülüyor ve bu maddelerin dengesizliği saptanıyor. biyomanyetik rezonans uygulaması, doku ve organların içindeki DNA düzeyine etki ederek, sinir sistemi, kalp damar sistemi, kemik ve sindirim sistemi gibi akut veya kronik hastalıkları çok erken safhada saptıyor ve iyileşmesine yardımcı oluyor.

HERKESE UYGULANABİLİYOR
Dr. Gönül Ateşsaçan, uygulamadan; yetişkin, hamile, çocuk, bebek ve yaşlı kişilerin de yararlandığını belirtiyor.

4 DAKİKADA NELERİ ÖĞRENECEKSİNİZ?  
Vücudunuzda hangi organınız hassas? 
Kanser riskiniz var mı? 
Genetik geçişli bir hastalığa sahip misiniz? 
Şeker hastası olabilir misiniz? 
Alerjiniz var mı? Nelere alerjiniz var? 
Zihninizi meşgul eden problemleriniz çok mu? 
Organlarınızı etkileyen toksinler neler? Detoksa ihtiyacınız var mı? 
Psikolojik ve fiziksel travmalarınız var mı? 
Doğru besleniyor musunuz? 
Hücre yaşınız ve beden yaşınız kaç? 
Metabolizma hızınızı biliyor musunuz? 
Vücut enerji yaşınız kaç?

 

Bir yanıt yazın