Salı , 16 Nisan 2024

ANKARA’DA OTOMOBİL İLE AMBULANS ÇARPIŞTI: 3 YARALI

fft261_mf11990155Ankara’nın Çubuk ilçesinde Otomobil ile ambulans çarpışması sonucu 3 kişi yaralanırken, kaza nedeniyle Ankara bulvarı bir süreliğine trafiğe kapandı.
Edinilen bilgiye göre, Ömer Çetin’in kullandığı 06 CGS 22 plakalı otomobil ile Hüseyin Balcı idaresindeki 06 FC 9502 plakalı 112 Ambulansı Ankara Bulvarı üzerinde bulunan Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Acil Servisi girişi önünde bulunan kavşakta çarpıştı.
Sürücüler ile araçta bulunan Sefa Aydın yaralandığı kazada, araçta sıkışan yaralılar Çubuk İtfaiyesine bağlı ekiplerinin yardımıyla çıkartıldı. Hastanede bulunan özel güvenlik ekipleri ilesağlık ekiplerinin yardımıyla yaralılar Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi kaldırılırken, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Öte yandan, yaralılardan Ömer Çetin ve Sefa Aydın’ın durumun ağır olduğu öğrenildi.
Ankara Bulvarı kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanırken, araçlar çekici yardımıyla kaldırılmasının ve temizlik ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Bir yanıt yazın