Cuma , 19 Nisan 2024

2. Diyet Şenliği başlıyor

diyet.senlik.hmedium

Diyetisyenler, diyet yapanlar, yapmak isteyenler, sağlıklı beslenmeyi destekleyen firmalar ve dernekler  2. Diyet Şenliği’nde buluşuyor.

Türkiye ve dünyada ilk kez 2012 yılında düzenlenen “Diyet Şenliği”, ikinci yılında da sağlıklı ve dengeli beslenme ile aktif yaşam konularında farkındalık yaratmak amacıyla 17-18 Mayıs’ta Nişantaşı City’s AVM’de düzenleniyor.

Diyet Şenliği, “Sağlıklı beslenmeyi destekliyorum, sağlıklı ürünler üretiyorum” diyen firmalar ile sağlıklı beslenme ve spor bilincini yaygınlaştırmayı amaçlayan yurt içi ve yurtdışından 2 binden fazla diyetisyeni bir araya toplayan www.diyetisyendunyasi.com tarafından düzenleniyor.

2. Diyet Şenliği’nde de giderek artan obezite, kanser ve diyabet oranlarındaki artışın durması ve daha sağlıklı bir beslenme bilincinin yerleşmesini amaçlayan diyetisyenler, sektörel firmalar ve profesyonel uzman desteğine ihtiyaç duyan danışanlar bir araya geliyor.

Şenlik, uzmanlar ve firmaların yanı sıra, başta diyet yapanlar olmak üzere diyet yapmak, sağlıklı beslenmek ve bilinçli tüketmek isteyen herkese açık ve ücretsiz. Sağlıklı ürünler ve markalardan lezzetli ve sağlıklı tadımlar, ücretsiz kemik-yağ ölçümleri ile beden kitle endeksi yorumları, imza günleri ile aktif yaşam sohbetleri şenlikte yer alan diğer etkinlikler arasında.

Diyetisyen Seren Aksüs ve Diyetisyen Güneş Aksüs tarafından 2009 yılında kurulan diyetisyendunyasi.com, “Kendimi seviyorum, Sağlıklı besleniyorum!” diyen herkesi 17-18 Mayıs’ta Nişantaşı City’s AVM’ye bekliyor.

Ntvmsnbc.com

 

Bir yanıt yazın