Çarşamba , 24 Nisan 2024

Doktor Kılığında Gelip, Kadının 3 Ünite Kanını Çaldırlar

2067-kan-gruplari

Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde, oktor önlükleri ile kendilerini resmi resmi yetkili tanıtan üç kişi bir kadından en az 3ünite kan alarak kaçtılar. Aşırı kan kaybından kendinden geçen kadın, “Evime geldiler ve kan almaya başladılar, bayılmadan önce 3 şişe kanımı aldıklarını gördüm.” dedi.

Olayın yaşandığı Midrand bölgesi Polis Şefi Neldah Hlase yaptığı açıklamada, “İkisi erkek 3 kişi beyaz doktor önlüğü giyerek girdikleri evde, kanını alacakları kadını isminin yazılı olduğu bir dosya göstererek, yakındaki klinikten geldiklerini söyleyerek kandırmışlar. Kadından su istemişler ve odaya döndüğünde ağzını bilmediğimiz bir madde ile sarılı bezle kapatmışlar. Erkek olan şırınga ile elinden kan almaya başlamış. Sonra kayıplara karışmışlar.” dedi.

Kadının ne kadar kanının çalındığını bilmediklerini söyleyen Hlase, eve girenlerin belki de gerçekten doktor olduklarını ifade etti. 3 kişinin hangi amaçla kan çaldıklarını henüz bilmediklerini söyleyen polis şefi, “Bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz, kan hırsızlarını yakalamak için yoğun çaba harcıyoruz.” dedi.

Sağlık taramasından geçtiğini zanneden kadın, olayın şokunu atlatamadığını, kanını çalan 3 kişiden şikayetçi olduğunu söyledi.

haberler.com

Bir yanıt yazın