Cuma , 3 Mayıs 2024

Diş muayenesinde çenesi çıktı!

Adana’da hastaneye giden bir kişi, diş hekiminin muayene sırasında çenesini çıkardığını ileri sürerek şikayetçi olacağını söyledi

Süleyman Karabulut (60), 5 gün önce Adana’da bir diş hastanesine   muayeneye gittiğini belirterek, “Doktor dişime bakmak için ağzımı  sürekli açtırıp durdu. Diş arkada olduğu için ağzımı iyice açıp  bastırdığı sırada çenem yerinden çıktı. Ben daha sonra Adana Numune  Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne geldim. Burada doktorlar çenemi geri  yerine oturttu. Bugünde hastaneye muayeneye geldim. Sadece dişimi  muayeneye gittim bu hale geldim. Diş çektirmeye gitsem neler olacaktı.  Doktor nasıl yaptı anlamadım” dedi.

Karabulut, diş konusunda  rahatsızlanan vatandaşların çok zorluk çektiğini söyleyerek, “Hastaneden  şikayetçi olmak için hastaneden rapor istedim ama adli tıp kurumundan  almam gerekiyormuş. Oradan rapor alıp çenemi çıkartan doktordan  şikayetçi olacağım. Sadece dişimi muayeneye gittim başıma neler geldi.  Vatandaş olarak hakkımı arayacağım” diye konuştu.

İl Sağlık  Müdürlüğü yetkilileri ise konuyla ilgili araştırma yapılacağını kusur  bulunması dahilinde gerekli cezai işlemin yapılacağını bildirdi.

 

İHA

http://www.haberturk.com/saglik/haber/747090-dis-muayenesinde-cenesi-cikti

Bir yanıt yazın