Cumartesi , 20 Nisan 2024

Cenazeye Gitti Keneden Öldü

İstanbul’dan Giresun’a kayınpederinin cenazesi için giden bir kişi, kene ısırması sonucu Sivas’ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Giresun’un Şebinkarahisar İlçesi’nde kene ısırması sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına yakalanan 66 yaşındaki Hayrettin Demiroluk, tedavi gördüğü Sivas’ta yaşamını yitirdi.
Demiroluk’un, İstanbul’dan kayıpnpederinin cenazesi için Şebinkarahisar’a gittiği belirlendi.
İstanbul Seyrantepe’de oturan 4 çocuk babası işçi emeklisi Hayrettin Demiroluk, 20 gün önce vefat eden kayınpederi Yunus Sucu’nun cenazesine katılmak için Giresun’un Şebinkarahisar İlçesi’ne gitti.
Cenaze sonrası bir süre daha Şebinkarahisar’da kalan Demiroluk’u yaklaşık 10 gün önce kene ısırdı. Keneyi farkederek koparan Demiroluk, bir süre sonra rahatsızlandı. Yakınları tarafından Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürülen Hayrettin Demiroluk, daha sonra KKKA tanısıyla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek enfeksiyon hastalıkları servisinde tedaviye alındı.
3 Gündür enfeksiyon hastalıkları servisinde tedavi gören Demiroluk bu sabah yaşamını yitirdi.
Cenazesi yakınlarına teslim edilen Hayrettin Demiroluk’un Sivas’ın Yıldızeli İlçesi’ne bağlı Demirözü Köyü’nde toprağa verileceği belirtildi.
365haber

Bir yorum

  1. milletin nasil dogrucagini kac cocuk yapicagini birakinda emeklinin calisanlarinizin maaslarini insanca yasiyacagi zamlari verin millet acliktan kiriliyor

Bir yanıt yazın