Cuma , 29 Mart 2024

Metroda dehşet anları!

Sara hastası Ünal Alakoç, Mecidiyeköy Metro İstasyonu’nda bir anda fenalaşarak raylara düştü. Üzerinden metro geçen Alakoç, şans eseri vagonun altından yaralı çıkarıldı.

Dehşet yaratan olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
MECİDİYEKÖY Metro İstasyonu’nda önceki gün saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, sara hastası 35 yaşındaki Ünal Alakoç metro beklediği sırada sara nöbeti geçirdi. Bir anda raylara düşen Alakoç, bu sırada gelen metronun altında kaldı. Durumu fark eden makinist Ali Yatıkçı metronun frenlerini devreye soktu. Metro durduktan sonra görgü tanıkları, olayı hemen itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri vagonun altında kalan Alakoç’u çıkardı.

Alakoç’a ilk müdahale olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Alakoç daha sonra sedyeye konularak dışarı çıkarıldı. Ambulansa konulan Alakoç, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Alakoç’un hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak kafa ve ayağından ciddi şekilde yaralandığı öğrenildi. Polis, makinist Ali Yatıkçı’yı ifadesini almak için Şişli Polis Merkezi’ne götürdü. Yaşanan olaydan dolayı metro seferleri yaklaşık 1 saat durdu.

HT GAZETE

Bir yanıt yazın