Cuma , 29 Mart 2024

Balkondan düşen doktor öldü

fft2mm4088846

Manisa Devlet Hastanesi’nde yaklaşık 2.5 yıldır görev yapan ve şeker hatası olan 51 yaşındaki Dr. Adil Erdem, evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

 Olay, Adakale Mahallesi 2501 Sokak’taki Yonca Apartmanı’nda dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Adil Erdem, iş çıkışı yalnız yaşadığı evine gitti. Saat 19.00 sıralarında apartmanın dördüncü katındaki evinin balkonuna çıkan Erdem, bilinmeyen bir nedenle balkondan düştü. Binanın önünde park eden iki otomobilin arasına düşen Erdem’i görenler, durumu polis ve sağlık görevlilerine bildirdi. İlk müdahalenin ardından Erdem, Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaklaşık iki saat süren müdahaleye rağmen Dr. Erdem, yaşamını yitirdi.Bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Dr. Erdem’in evinde inceleme yapan polis, herhangi bir intiharnotuna rastlamadı.

HASTANEDE DE DENGESİNİ KAYBEDİP DÜŞMÜŞ

Bir süre Adli Tıp doktoru olarak görev yapan, 7 aydır da Evde Bakım Hizmetleri bölümünde çalışan Dr. Adil Erdem’in, şeker hastası olduğu ve hastanede de zaman zaman dengesini kaybedip düştüğü belirtildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlker KILIÇASLAN/DHA 

Posta