Cumartesi , 20 Nisan 2024

Doktora saldıran 3 kişi serbest kaldı

 

doktora_dayak_guvenlik_kamerasinda13673396680_h1020666

Kahramanmaraş’ta, Aile Sağlık Merkezi’nde sigara içme girişimlerini engelleyen hemşireye hakaret eden ve kendilerini uyaran doktoru dövmeye çalışıp, kapıyı kıran 3 kişinin saldırı girişimi, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Video için tıklayınız

Olay, geçen cuma günü Doğukent Semti’nde bulunan Doğukent Aile Sağlık Merkezi’ndemeydana geldi. İddiaya göre, merkeze gelen R.S., E.K. ile ismi öğrenilemeyen bir başka kişi,laboratuar bölümüne oturarak sigara içmek istedi.

Merkezde görevli hemşire 3 kişiye sigara içmenin yasak olduğunu söyleyerek beklemesalonuna çıkmaları uyarısında bulundu. Bu duruma öfkelenen 3 kişi kendilerini uyaran hemşireye hakaret ederken, gürültüyü duyan Doktor Akif Emlik odasından dışarı çıktı. Konuyuöğrenen Doktor Akif Emlik, 3 genci uyararak dışarı çıkmalarını istedi.

KAPI KIRILDI

Duruma öfkelenen 3 genç kendilerine tepki gösteren doktoru dövmeye kalkıştı. Doktor Emlik, kendisine vurmak için saldıran gençlerden korunmak için tekerlekli sandalyeyi kendisine siper yaparak odasına girmeye çalıştı. Bu sırada savrulan tekmelerden korunmaya çalışan doktor, girmeyi başardığı odanın kapısını kilitleyerek polislerden yardım istedi. Öfkesi geçmeyen 3 genç ise tekerlekli sandalye ile doktorun bulunduğu odanın kapısını tekmeleri. Gençlerin tekme attığı kapı kırıldı, tekerlekli sandalye ise hasar gördü. Vatandaşların sakinleştirerek engellediği 3 genç, bu sırada ihbar üzerine merkeze gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

SALDIRGANLAR SERBEST KALDI, DOKTOR ŞAŞIRDI

Polisin gözaltına aldığı 3 genç, sorgulamalarının ardından sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yaşananların ardından saldırganların serbest bırakıldığını öğrenen Doktor Akif Emlik ise karar karşısında şoke olduğunu ifade etti.

Bir yanıt yazın