Cuma , 19 Nisan 2024

Doktorlara sinirlenip otomobille acil servise girdi

arabaileacilegirenmalMANİSA’da, doktorun mide kanaması geçiren kardeşiyle ilgilenmediği gerekçesiyle çılgına dönen Barış S., otomobili ile acil servise daldı. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 22.15 sıralarında, Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Acil Servisi’nde meydana geldi. Mide kanaması geçirdiği belirtilen kardeşi Hüseyin Savaşkan ile ilgilenilmediğini ileri süren Barış Savaşkan doktorlar ile tartışmaya başladı. Tartışma sonununda sinirli bir şekilde aracına yönelen Savaşkan diğer kardeşi Zafer, arkadaşı Abuzer Çetin ve Feride Bulut’un da içinde bulunduğu kendisine ait 45 DR 469 plakalı otomobilin direksiyonuna geçti. Barış Savaşkan, otomobili çalıştırıp acil servisin kapısına sürdü. Otomobil kapı camını kırıp acil servise dalarken, içeride bulunan güvenlik görevlileri ile hasta yakınları büyük panik yaşadı.

Yaşadıkları olayın şoku atlatan güvenlik görevlileri otomobildeki 4 kişiyi yakaladı. Polis tarafından gözaltına alınan 4 şüpheli, Şehit Öztürk Polis Merkezi’ne götürüldü. Barış Savaşkanı’ın yeğeni Güney Savaşkan, “Bana telefon ile anlattıklarına göre Barış, akşam saatlerinde mide kanaması geçiren kardeşini acil servise getirmiş. Doktorlar kardeşi ile ilgilenmediği için kızmış, ardından olay gerçekleşmiş” dedi.

Bir yanıt yazın