Cuma , 19 Nisan 2024

Recep AKDAĞ Sosyal Medya’ya da VEDA etti!

recepakdagsosyalmedyatwitter

Geçtiğimiz akşam, Başbakanlık Basın Müşavirliği tarafından yapılan yazılı açıklama ile kabinedeki bakan değişiklikleri duyuruldu. Bu açıklama ile İçişleri Bakanlığı, Kültür Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı gibi bakanlıklarda bakan değişikliği yapılırken, bakan değişikliği yapılan diğer bir bakanlık ise Sağlık Bakanlığı olmuştu.

Yaklaşık 8 yıldır Sağlık Bakanı olarak görev yapan Recep Akdağ’ın yerine yine bir tıp doktoru olan Mehmet Müezzinoğlu getirilmişti.

Doktorlarhaber.com / ANKARA

Recep AKDAĞ görevini tamamladığını açıklayıp ekranlardan herkesten helallik istemesi üzerine Sosyal Medya da Doktorlar ve Sağlık çalışanları Kampanyalar başlattı ve “Recep AKDAĞ Hakkımızı helal etmiyoruz” dediler

Sosyal medyada çok sayıda etiketlenmelere ve söylenen olumsuz eleştirilere karşı Eski Bakan AKDAР twitter hesabını kapatmak zorunda kaldı!

r akdağRecep AKDAĞ’ın twitter hesabı

Özellikle son günlerde sosyal medya’yı sıklıkla kullanan siyasetçilerin aksine eski bakan bunu bir kaçış yolu olarak kullandığı iddiaları yine sağlıkçılar arasında dedikodu halinde söylentilere yol açtı.

 

Bir yanıt yazın