Cuma , 29 Mart 2024

Hastane basıp başhekim ve müdürü dövdüler!

hastane_basip_bashekimi_dovduler13585076050_h978860

Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde seyyar satıcılar bahçede satış yapılmasına izin verilmediği iddiası ile hastane yöneticisi Prof. Dr. Dursun Odabaşı ve güvenlik müdürü Ali Musa Aktaş’ı döverek Odabaşı’nın odasını dağıtıp kaçtı.

Başından ve belinden yaralanan Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Dursun Odabaşı, uzun zamandır seyyar satıcıları engellemek için çalışma yaptıklarını söyledi.

Belediye yazıyazdıklarını ve polise bildirdiklerini ancak çözüm bulamadıklarını ifade eden Odabaşı, sabah saatlerinde de personelini tehdit eden seyyar satıcılarla konuşmak için odasına çağırdığını söyledi.

Seyyarlardan bir tanesinin odasına girdiğini ve konuşmaya başladıklarını kaydeden Odabaşı, “Hastane bahçesinde satış yapmalarına izin veremeyeceğimi böyle bir yetkimin olmadığınısöyledim. Ama kabul etmediler. Odamda bulunan şahıs bağırmaya başladı. Bu sırada odanın dışarısında bekleyenler de içeriye doldu. Bir tanesi üzerime çullandı. Diğerleri de odayı dağıtmaya başladı. Ben koltuktan yere düşerek başımı yere çarptım. Hastanedeki diğer arkadaşlarında içeriye girmesi üzerineşahıslar güçlükle dışarıya çıkarıldı. Bu sırada güvenlik müdürünün de kaşınıyardılar.” dedi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken 3’ü kadın 7 kişi olduğu tespit edilen şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay yerinde inceme yapan polis eşgallerini aldığızanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Haber7

Bir yorum

  1. çüşşş diyorum

Bir yanıt yazın