Perşembe , 18 Nisan 2024

Başkentte Bir doktor daha hastası tarafından darp edildi

doktorasiddet

 

 

Başkent’te bir tıp merkezinde çalışan doktor hastasının saldırısına uğradı. Hastasının adli bir vaka olduğunu, polis ekipleri nezaretinde müdahale etmesi gerektiğini savunan doktora hastası hakaretler ederek saldırdı.

Olay Yenimahalle Şentepe Mahallesi Seval Caddesi’nde bulunan özel bir tıp merkezinde gerçekleşti. Kendisine zarar veren bir şahıs, akşam saatlerinde tıp merkezine tedavi olmak üzere geldi. Nöbetçi doktor Turhan Çakıcı hastanın adli bir vaka olduğunu, ancak polis nezaretinde müdahale edebileceğini söyleyince yaralı şahıs doktor Çakıcı’ya hakaret ve küfürler savurarak üzerine yürüdü. Çıkan arbede de doktor Çakıcı’nın önlüğü yırtılırken şahıslar polis otosuna bindirilerek karakola götürüldü. Çakıcı ile hastası arasındaki arbede ise tıp merkezinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayın ardından bir açıklama yapan Dr. Çakıcı şahıslar hakkında şikayetçi olduğunu belirterek; “Yeni Sağlık Bakanımız atanmış. Hayırlı olsun diyorum. Bu konuda daha duyarlı olmasını istiyorum. Olay olduktan sonra değil de olmadan önce önlem alınmasını istiyoruz. Hastaların içinde olay oldu. Rencide eden bir olay. Şikayetçi oldum.” dedi.

Bir yanıt yazın