Perşembe , 25 Nisan 2024

Yeni iPhone Ekim’de Geliyor mu?

Yeni iPhone modelinin ne zaman piyasaya çıkacağı tartışılırken Foxconn fabrikasında çalışan biri yeni iPhone’un Ekim ayında çıkabileceğini belirtti.

Apple’ın bu sene çıkarması beklenen yeni iPhone modelinin çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Apple, iPhone 4S’e kadar yaz başı tanıtım yapmış ve yazın telefonları piyasaya çıkarmıştı. Ancak iPhone 4S‘in Ekim ayında tanıtılıp piyasaya çıkmasının ardından yeni çıkacak iPhone için tarih bilinmezliği ortaya çıkmış oldu.

iPhone’ları üretene Foxconn’un Çin’de bulunan Taiyuan fabrikasının bir çalışanı, Kore gazetelerine aktardığına göre yeni iPhone’ların Ekim ayında piyasaya çıkacağını belirtiyor. Ne kadar doğru bir bilgi bilemiyoruz ancak iPhone’un üretildiği fabrikada çalıştığını düşünürsekyeniiPhonemodeli hakkında bizden daha fazla bilgiye sahip olduğunu düşünebiliriz.

Daha önce de iPhone 4 sahiplerinin kontratlarının yazın biteceği için yaz aylarında çıkacağı söyleniyordu. Yeni iPhone modelinin ismi de tam bir muamma. iPhone 5, iPhone 6 ve yeni iPhonebeklenen isimler arasında bulunuyor.

 

Yazan: Yusuf Canpolat

SDNShiftDelete.Net

Bir yanıt yazın