Perşembe , 25 Nisan 2024

Hırsızlar bu kez ambulansa dadandı

Otodan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklenirken, yaşanan son olay bu kadar da olmaz dedirtti. Hırsızlar bu kez bir ambulansa dadandı. Denizli Devlet Hastanesi bahçesinde bekleyen 112 ambulansının camını kırarak içeri giren hırsızların ambulans içerisinde bulunan navigasyon cihazını çaldığı öğrenildi.

Son dönemlerde Denizli’de hırsızlık olaylarının bir hayli artması dikkat çekerken, son yaşanan olay alışıldık bir hırsızlık olayı değil. Hırsızlar bu kez bir ambulansa girdi. Hem de Denizli Devlet Hastanesi’ne ait olan ve hastanenin başhekimliği bahçesinde bekleyen 112 ambulansına.

Bahçe içerisinde beklemede olan ambulansın içerisine giren hırsızlar, adres bulmak için kullanılan navigasyon cihazını çaldı. Bu sırada 112 ekibi ise DDH Acil Servisi’nde olası bir olaya müdahale etmek için bekliyorlardı.

Hastaneye ait 20 DH 266 plakalı ambulansın sol ön camını kırarak içeri giren hırsızlar, ambulansın arka kapılarını da açtıkları tıbbi malzemelere dokunmadıkları öğrenildi. Olay sırasında hastane güvenlik görevlilerine ve kameralara yakalanmamayı başaran failler iz bırakmadan kaçarken, ambulansta yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 Kaynak : denizlihaber.com

Bir yanıt yazın