Cuma , 26 Nisan 2024

Doktor-hasta Tartışması Çatıya Çıkardı

DOKTORHASTATARTISMASI

Bursa’da acil servisteki doktorla tartıştıktan sonra 10 katlı binanın çatısına çıkan K.U, doktorun kendisinden özür dilemesini istedi.

Bursa’da acil servisteki doktorla tartıştıktan sonra 10 katlı binanın çatısına çıkan K.U. isimli vatandaş, doktorun olay yerine gelerek kendisinden özür dilemesini istedi.
Bursa’da doktor-hasta tartışmasında ilginç bir olay yaşandı. Bursa’nın Yıldırım ilçesinde Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne tedavi olmak için giden K.U., doktor ile tartıştı. Ardından hastaneden ayrılan K.U. on katlı bir binanın çatısına çıktı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsı indirmek için saatlerce uğraştı. Olay yerine söz konusu doktor da getirilmesine rağmen inmemekte direnen şahıs, ekiplerin uzun süreli çabası sonrasında binadan inmeye razı edildi.

Antalya’dan otostop yaparak Bursa’ya kadar geldiği ve Edirne’ye gittiği öğrenilen K.U., Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne tedavi için başvurdu. K.U., burada doktor ile tartıştı. Ardından hastaneden ayrılan K.U.,Ankara yolu üzerinde bulunan 10 katlı inşaat halindeki binanın çatı katına çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri şahsın binadan atlama ihtimaline karşı zemine 2 şişme yatak açtı. Binaya çıkan polis ekipleri psikolojik sorunları olduğu bildirilen K.U.’yu ikna etmeye çalıştı, ancak şahıs, tartıştığı doktorun olay yerine gelerek kendisinden özür dilemesini istedi. Şahsı ikna etmeyi başaramayan polis ekipleri hastane acil servisinden görevli Dr. K.Ç.’yi ekip otosuyla olay yerine getirdi.

DOKTORUN BİNAYA ÇIKMASI İŞE YARAMADI

İtfaiye aracının sepetine bindirilerek özür dilemesi için binaya çıkarılan doktora, iddiaya göre K.U. küfretmeye başladı. Bunun üzerine özür dilemekten vazgeçen doktor, tekrar aşağıya indi.

K.U.’nun kendisine küfrettiğini anlatan Dr. K.Ç., özür dilemeyeceğini söyledi. Doktorun olay yerinden ayrılmasının ardından intihar girişimini sürdüren Yaklaşık 3 saat boyunca binanın 10’uncu katında duran K.U., daha sonra doktordan şikayetçi olmak için çatıdan indi.

Polis ekipleri tarafından aşağıya indirilen K.U., “Hep o doktor yüzünden oldu. Bana küfretti. Gururumu kırdı. Benden de özür dilemedi” şeklinde basın mensuplarına açıklamada bulundu. Binadan indirilen K.U. ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberler.com

Bir yanıt yazın