Cumartesi , 20 Nisan 2024

İstanbul’da bir doktor meslektaşını 30 yerinden bıçakladı

İstanbul Baltalimanı Kemik Hastanesi’nde görevli iki doktor arasında çıkan kavgada, kan aktı. Doktorlardan birisi, meslektaşını bıçaklayarak öldürdü.

İstanbul Sarıyer İlçesi’nde bulunan Baltalimanı Kemik Hastanesi’nde asistan doktor olarak çalışan Dr. Yavuz S. ile meslektaşı Dr. Kaan Erol arasında tartışma çıktı.

HASTANE İÇİNDEKİ DOKTORLARDAN İLK MÜDAHALE

Tartışmanın büyümesi üzerine Dr. Yavuz S., meslektaşı Dr. Kaan Erol’u bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaralı doktora ilk müdahaleyi, hastane içerisinde bulunan diğer doktorlar yaptı.

kaan-erol

KURTARILAMADI

Daha sonra 112 ekipleri tarafından Şişli Etfal Hastanesi’ne ağır yaralı olarak sevk edilen yaralı doktor, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.,

30 YERİNDEN BIÇAKLADI

Öte yandan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Doktor Yavuz S.’yi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Gözaltına alınan doktorun, ifadesinin sürdüğü öğrenildi. Bu arada asistan doktor Yavuz A.’nın, Dr. Kaan Erol’a dinlenirken bıçakla saldırdığı, 30 yerinden bıçakladığı belirtildi.

HASTA SAYISI KAVGASI

Cinayetin ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. İki doktor arasında bakılan hasta sayısı ile ilgili daha önce de tartışma yaşandığı, Yavuz S.’nin hastaneden istifa etmek istediği ancak istifasının kabul edilmediği aktarıldı.

Bir yanıt yazın