Cuma , 19 Nisan 2024

İzmir’de Elektrik kesilince hastalara el feneriyle müdahale edildi

karanlikhastabakma.fw

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde, tadilat sırasında elektrik kesilince hastalara el feneriyle müdahale edilmesinin görüntüleri ortaya çıktı. 

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde hasta yakını tarafından çekilen görüntüler yayınlandı. Acil serviste elektriklerin kesilmesiyle birlikte kalp krizi sebebiyle gözlem altında tutulan bir hastanın, doktorlar tarafından el feneri ve cep telefonu ışığında tedavi edildiği görülüyor.

Elektrik kesilince hastalara el feneriyle müdahale edilmesiyle ilgili hastanenin yöneticisi Serdar Bayrak, haberin kurgu olduğunu ileri sürerek “Acil serviste jeneratörlerimiz var, 6 saniye içinde zaten devreye giriyor. Tamamen asparagas, art niyetli bir haber.” dedi.

Elektrik kesilmesinin ardından jeneratörlerin hayati alanlara enerji verdiğini söyleyen Bayrak, “Bizim Acil Servis’te yenileme çalışmamız var. Sadece acil hastalarımızı alıyoruz. Bir yandan bu işleri yaparken bir yandan sağlık hizmetlerini kesintisiz şekilde vermeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

Bugün

Bir yanıt yazın