Perşembe , 28 Mart 2024

Doktorların Zaferi; Hastane Müdür Vekili Arif SEZGİN GÖREVDEN ALINDI!

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Serviste görevli bir asistana, sözlü ve fiziki saldırı da bulunan hastane müdür vekili Arif Sezgin görevden alındı.

Günlerdir sosyal medyada baskı kuran doktorlar durumu zafer olarak yorumladılar.

Türkiyedeki tüm hekimler tarafından Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başmüdür Vekili Arif Sezgin’in görevden alınması talebiyle 14 Şubat akşamı başlatılan faks-mail yağmuruna 15 Şubat itibariyle Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rıza Ayhan imzasıyla, “Hassasiyetinize teşekkür ederim. Bahsi geçen kişi görevinden alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir. Saygılar.” cevabı gelmeye başladı.

Hekime şiddete son vermeyi amaçlayan Sağlık bakanı Recep AKDAĞ’a da çağrıda bulunan onbinlerce hekim şimdide Bakan AKDAĞ’a teşekkür için kampanya başlatmaya hazırlanıyorlar.

Bir yorum

  1. ivandivandakor

    Kusura bakmayin ama benim tanidigim Arif Sezgin melek gibi bir insandir bu iste bir is var yakinda cikar kokusu,buyuk ihtimalle hastaneyi cikarlari icin kullanamayan bir grup insanin iftira kampanyasi baslatarak gorevini herseyden ustun tutan melek gibi bir insani sirf cemaat uyesi biri o koltugu kapsin diye yerinden etmesi olayi bu.Cok yazik olmus.

Bir yanıt yazın