Cuma , 26 Nisan 2024

Kazaya giden AMBULANS Kaza yaptı – KONYA

Konya’da yoğun sis ve buzlanma nedeniyle TIR’la minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazanın ardından olay yerine gelen ambulansa arkadan gelen belediye otobüs çarptı

Çarpmanın etkisiyle ambulans da önündeki minibüse çarptı. İlk kazada 1 kişi yaralanırken, ikinci kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Sabah saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Edipoğlu Caddesi’nde Adem Gümüş (32) yönetimindeki 42 M 8398 plakalı minibüs, yoğun sis ve buzlanma nedeniyle önünde seyreden Osman Gürakar (30) idaresindeki 42 CLV 87 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada minibüs sürücüsü Gümüş kafasını çarpması sonucu yaralandı. Yaralı için olay yerine 112 Acil Sağlık ekibi çağırıldı.

Olay yerine Salih Oral (36) idaresindeki 42 ACL 02 plakalı ambulans gelirken, sağlık ekibi yaralıya müdahale etmeye başladı. Bu sırada Rıza Aydoğan’ın (27) kullandığı 42 PT 994 plakalı Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs, yolda duran ambulansa arkadan çaptı. Çarpmanın etkisiyle ambulans da önündeki 42 M 8432 plakalı minibüse çarptı. Olay yerine polis ekibi ve başka ambulans sevk edilirken; yol trafiğe kapandı. İkinci kazada ölen ya da yaralanan olmazken; maddi hasar meydana geldi. Yol, trafik ekiplerinin çalışması sonrasında yeniden açılabildi.

Halil DURSUN / KONYA (AHT)

Bir yorum

Bir yanıt yazın