Cuma , 26 Nisan 2024

Doktor Adaylarından Kermes

prof-dr-faruk-bagirici-fakultemizde-ogrenmeyi-ogrenme-baslikli-bir-konferans-ver6658

Omü Aktif Üniversiteliler Topluluğu adı altında bir araya gelen tıbbiyeli öğrenciler, yılın son faaliyeti kapsamında kitap okuma ve yardım kermesi düzenledi.

Tıp Fakültesi dersliklerinin yer aldığı bahçede düzenlenen kermese Ondokuz Mayıs Üniversitesi (Omü) Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Bağırıcı yanı sıra öğretim üyeleri, öğrenciler ve personel katıldı. Kermesin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Faruk Bağırıcı, “Öğrencilerimizi bu güzel ve anlamlı kermesi organize ettikleri için kutluyorum. Biz de dekanlık olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Buradan elde edilen paralar çok büyük paralar değil belki, ama bu paralar öğrencilerimizin harçlıklarından kestikleri paralar. Bu paraların anlamlı yerlerde kullanılması sağlanacak.” dedi.

Aktif Üniversiteliler Topluluğu Başkanı Abdullah Bayrak ise “Bu kermesten güzel bir miktar yardım topladık. Bu yardımı da Yeryüzü Doktorları ve çocuk kütüphanesine bağışlayacağız. İkincisini düzenleyeceğimiz kermesi daha geniş kapsamlı yapmayı planlıyoruz. Aktif Üniversiteliler ve aynı zamanda tıbbiyeliler olarak bu kermesi üzerimize borç olarak gördük ve yüzümüzün akıyla bu işi de sonlandırmış olduk.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın