Perşembe , 27 Kasım 2025

Ankara’da Evinde Çıkan Yangın: Sağlık Çalışanı Yaşamını Yitirdi

Başkent Etimesgut Belediyesi sınırlarındaki 15 katlı bir binada gece saatlerinde çıkan yangın, bir sağlık çalışanının canına mal oldu. 38 yaşındaki Cihat Ozan Sezgin adlı sağlık personeli, yalnız yaşadığı evde çıkan yangında ağır yaralı olarak kurtarıldı — ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Yangının ayrıntıları

  • Yangın, Etimesgut’taki binanın 15. katındaki dairede gece saatlerinde başladı. Yangın kısa sürede büyüyünce çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Binadaki diğer sakinler tahliye edilirken, yangının alevlerini fark eden ekipler Sezgin’i evden çıkarıp hastaneye kaldırdı. Ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Komşuların ifadeleri

Bir apartman sakini, gecenin erken saatlerinde cam kırılma sesi ve çığlık duyduğunu; yukarı baktığında yangını fark ettiğini aktardı. Ardından binadakilerin kapısını çalarak uyarı vermeye çalıştı. 

Sorgulama ve adli işlemler başlatıldı; yangının çıkış sebebi ise henüz netleşmedi.

Bir yanıt yazın

feradworks