Perşembe , 28 Mart 2024

Profesör-manken kavgası

Bir ayakkabı mağazasında yaşanan saç saça kavganın başaktörleri mahkemeye çıktı…

Şefik DİNÇ/AHT

Bir ayakkabı mağazasında Prof. Dr. Nilgün N. Büyükişleyen ve kızı Gizem Tezonar ile kavga eden manken-şarkıcı Esra Balamir mahkemeye çıktı. Büyükişleyen, Esra Balamir’in “O…, s…in gidin. Çingenesiniz” diyerek hakaret ettiğini söyledi.

‘Çingene deyip bize küfür etti’

İSTANBUL Etiler Akmerkez’de bir ayakkabı mağazasında aynaya bakma sırası yüzünden Prof. Dr. Nilgün Nilay Büyükişleyen ve kızı Gizem Tezonar ile saç saça, baş başa kavga eden manken-şarkıcı Esra Balamir hâkim karşısına çıktı. Davanın dünkü duruşmasında Prof. Dr. Büyükişleyen ifade verdi. Büyükişleyen, kızı Gizem’in ayakkabı denemek için Esra Balamir’den çekilmesini rica ettiğini, ancak Balamir’in kızına “Burası senin babanın mağazası mı?” diyerek karşılık verdiğini anlattı. Büyükişleyen, olay sırasında manken Balamir’- in, kızına; “Çingene, yemiş yemiş s.çmamış, şuna bak, sen kimsin” sözleriyle hakaret ettiğini söyledi. Prof. Büyükişleyen, Balamir’in kendisine de “O…., s…in gidin. Çingenesiniz” şeklinde hakaret ettiğini anlattı.
‘SİVRİ TOPUKLU AYAKKABIYLA VURDU’

Büyükişleyen, Balamir’in kızına topuklu ayakkabıyla defalarca vurduğunu, kolunu büküp ısırdığını ve saçlarını yolduğunu belirterek Balamir’den şikâyetçi olduğunu söyledi. Karşılıklı birbirlerinden şikâyetçi olan Nilgün N. Büyükişleyen’in, “kasten yaralama” suçundan 5 yıla kadar; kızı Tezonar ve Balamir’in ise “kasten yaralama” ve “hakaret” suçundan 7 yıla kadar hapisleri isteniyor.

Bir yanıt yazın