Perşembe , 28 Mart 2024

Chp’li Doktor vekil adayından sağlık taraması

Doktor vekil adayından sağlık taraması

Doktor vekil adayından sağlık taraması
Dr. Neşe Zengin, Ayvalık’ın kırsalından başladığı seçim gezilerinde kadın ve çocukların muayenesini yapıp ilaç yazıyor.

Oya Uğral - CHP’nin Balıkesir’deki ön seçim yarışından kadın aday adayları arasından en çok oyu alarak birinci çıkan, ancak haziran seçimlerinde listeye giremeyen Ayvalıklı Dr. Neşe Zengin, 1 Kasım seçimleri için 8. sıradan aday gösterilip yeniden sahaya indi.

Balıkesir CHP’de listenin tek kadın adayı olan Neşe Zengin,sıralamaya aldırmadan saha çalışmalarına hızlı girdi. Ayvalık’ın kırsalından başladığı seçim gezilerinde kadın ve çocukların muayenesini yapıp ilaç yazıyor. İhtiyaç sahibi yurttaşların ilaçlarını da muhtarlar aracılığı ile teminini sağlıyor.

Çakmak köyünde 60 kişiyi muayene ettiğini ve bu çalışmanın diğer yerleşimlerde de süreceğini ifade eden Zengin, “Gittiğimiz yerlerde kadınlarla sohbet edip sorunlarını dinliyoruz. Çocuklarımızı kırtasiye malzemesi ve oyuncaklarla sevindiriyoruz.Hasta ziyaretlerine çıkıyoruz. Erkeklerle de kahvehanelerde buluşuyoruz. Yurttaşlarımız ülke gündemi ile yakından ilgili ve ekonomik sorunları başı çekiyor”dedi.

Listenin son sırasında yer almasının motivasyonunu düşürmediğini dile getiren Zengin, milletvekilliğini geniş kitlelere ulaşmada bir araç olarak gördüğünü ifade etti.

9863c1a89d27cc89_480x270

Bir yanıt yazın