Cuma , 29 Mart 2024

Polis Şok Oldu! Fuhuştan Gözaltına Alınan Kadın Doçent Doktor Çıktı

İstanbul’da yapılan fuhuş operasyonunda Ukraynalı N.O. ile birlikte 7’si kadın 13 kişi gözaltına alındı. Ukraynalı N.O.’nun doçent unvanlı tıp doktoru olduğunu öğrenen polis şok oldu.

İstanbul polisi, Ukraynalı N.O.’nun hem fuhuş yapmak hem de yaptırmak için ülkesinden İstanbul’a geldiği ihbarı üzerine harekete geçti.

POLİS TAKİBE ALDI

İstanbul’a gelişinden itibaren takibe alınan genç kadının fuhuş yaptığı belirlendi. İnternet üzerinden ve aracı kişilerle müşteri bulduğu anlaşılan N.O.’nun bir fuhuş şebekesiyle de bağlantısı tespit edildi.

TIP DOKTORU ÇIKTI

Delillerin toplanmasının ardından 5 ayrı adrese eşzamanlı baskınlar düzenleyen polis, N.O. ile birlikte 7’si kadın 13 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan N.O.’nun doçent unvanlı tıp doktoru olduğunun anlaşılması polisi bile şaşırttı.

“PROFESÖR OLACAĞIM”

Emniyette ifadesi alınan N.O., kimseyi pazarlamadığını belirtip şunları söyledi: “Profesör olmak için çalışmalarım var. Paraya ihtiyacım vardı. Türkiye’de iyi para kazanılıyor diye duymuştum. Ben de İstanbul’a geldim.” Soruşturmanın ardından N.O. ile birlikte 7 kadın hastanedeki kontrollerinin ardından sınırdışı edildi. (Kaynak: Habertürk)

Bir yanıt yazın