Perşembe , 28 Mart 2024

Samsun’da Doktora Bıçaklı Saldırı

doktor_bicaklandi_y

Samsun’da hastane çalışanının eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan kadın doktor, yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Yusuf D, konuşmak amacıyla boşandığı eşi Şeyda A’nın çalıştığı Ulugazi Mahallesi’ndeki özel bir hastaneye gitti. Eski eşi ile hastane koridorunda tartışmaya başlayan Yusuf D’ye kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir müdahale etti.

Bunun üzerine Yusuf D, Dağdemir’e bıçakla saldırdı. Çeşitli yerlerinden yaralanan Dağdemir, hastanede ameliyata alındı. Dağdemir, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bu sırada hastanenin beşinci katına çıkan Yusuf D, pencereden atladı. Beton zemine düşerek ağır yaralanan Yusuf D, hastanede yapılan müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Samsun’da kadın doktoru bıçakla öldürüp, binanın beşinci katından atlayan saldırgan yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, hastanede kadın hastalıkları uzmanını bıçaklayarak öldürdükten sonra beşinci kattan atlayan Yusuf Demirbaş, kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Ulugazi Mahallesi’ndeki özel bir hastaneye boşandığı eşi Şeyda A. ile konuşmak amacıyla giden Yusuf Demirtaş (38), araya giren kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir’i (49) bıçaklayarak öldürmüş, daha sonra binanın beşinci katına çıkarak pencereden atlamıştı.

Bir yanıt yazın