Perşembe , 25 Nisan 2024

Sağlık çalışanlarından terör tepkisi

İzmir Tabip Odası, terör örgütü PKK mensuplarının attığı roketatar mermisinin Cizre Devlet Hastanesine isabet ettiği saldırıyı kınadı

Odadan yapılan yazılı açıklamada, etnik ve ayrılıkçı terör örgütü PKK’nın bir kez daha sağlık kurumuna saldırıda bulunduğu belirtilerek, saldırı nedeniyle CizreDevlet Hastanesinin acil ve diyaliz servislerinde hasar oluştuğu bildirildi.
Açıklamada, Sağlık kurumlarına ve çalışanlarına yapılan saldırıyı bir kez daha lanetliyoruz. Yetkililerin, sağlık kurumları ve çalışanlarının can güvenliklerinin sağlanması konusunda önlemleri arttırmalarını istiyoruz. Cizre Devlet Hastanesinde çalışan meslektaşlarımıza ve tüm sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi.
9 Kasım’da, Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının polis aracına düzenlediği saldırıda roketatar mermisi, Cizre Devlet Hastanesine isabet etmişti.

AA

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-11-14 13:49:46Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com€„
DOKTORLARHABER

Bir yanıt yazın