Perşembe , 28 Mart 2024

2015 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2015-DUS) : Tercihleri başladı

osym_618651118

 

DUYURU
( 24 Kasım 2015)

2015 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2015-DUS) : Tercihlerin Alınması

2015-DUS tercih işlemleri, 24-30 Kasım 2015 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapılacaktır. Adaylar tercihlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak bireysel olarak internet aracılığıyla yapacaklardır. Yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

Sınava başvuru aşamasında henüz mezuniyet tarihi olmayan adayların; tercih yapabilmeleri için tercih süresi içerisinde ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerine şahsen başvurarak mezuniyet tarihinin ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kaydedilmesini sağlamaları gerekmektedir. Adayların mezuniyet tarihini gösterir belgenin onaylı bir örneğini yanlarında bulundurmaları ve bu belgeyi görevliye teslim etmeleri gerekmektedir.

Tercihlerle ilgili genel bilgiler ile ilgili tablo ve koşullara aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir. Adayların bu bilgileri dikkatle inceleyip tercihlerini yapmaları gerekmektedir. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI
 2015-DUS Tercih İşlemleri: Genel Bilgiler ve Tablolar

 

Bir yanıt yazın