Cumartesi , 20 Nisan 2024

Doktor çiftten sıra dışı nikah

Bafra ilçesinde Dr. Muammer Beslen ile Şaziye Mert Beslen’in nikâhı yerden metrelerce yükseklikte kıyıldı. Balona binen genç çiftin bu sıra dışı nikâhını ise Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin kıydı
23046

Bafra’da turizmin gelişmesi ve canlandırılması için faaliyete geçirilen Balon turunda ilk nikah kıyıldı. Havacılık tutkunu olan ve Bartın’da doktorluk yapan Dr. Muammer Beslen ile yine kendisi gibi doktor olan Şaziye Mert Beslen çifti, nikâhlarını gökyüzünde kıymaya karar verdi.

Genç çift, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, iki şahit, anne ve babaları eşliğinde sıcak hava balonuyla havalandı. Bu sırada cübbesini giyen Başkan Şahin, genç çiftin bu sıra dışı nikâhını şahitlerin huzurunda kıydı. Nikâh yeri olarak salon yerine balonu tercih eden ve gökyüzünde ‘Evet’ diyen genç çift büyük bir mutluluk yaşadı.

BENİM İÇİN DE BİR İLK

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, ilk kez havada bir çiftin nikâhını kıydığını belirterek, “Çiftlerimiz nikâhlarını balonda yapmak istediklerini ve nikâhlarını kıymamızı bizden rica ettiler Benim için de bir ilk ve büyük bir anı oldu. Genç çifti bu cesur kararlarından dolayı kutluyorum. Bafra’ da çok büyük turizm potansiyelleri var. Yamaç paraşütü başlattık. Balon turlarımız devam ediyor. Kızılırmak deltası ve Kuş Cenneti’nde çalışmalar sürüyor. Bafra’mızı turizmde önemli bir cazibe merkezi haline getirmek, ilçemizi tanıtmak ve ekonomik canlılık sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Yaşar ÇAPAN

Bir yanıt yazın