Perşembe , 25 Nisan 2024

Batıkentin en iyi Kreşi 2015-2016 Eğitim Yılına Hazır – Başkent Doktorlar Kreş

doktorlarkres8ogrenci

Özel Başkent DOKTORLAR KREŞ ve Anaokulu, 2015-2016 eğitim yılına uzman kadrosuyla hazır.

Bu yıl eğitim hayatına başlayan Ankara’nın (Batıkent’in) kreşlerinden Özel Başkent DOKTORLAR KREŞ, yeni eğitim yılında da farkını ortaya koyacak.

batıkentineniyikreşidoktorlarkreş

Sağlıklı ve Mutlu bireyler yetiştirmek hedefiyle yola çıkan Özel Başkent Doktorlar Kreş ve Gündüz Bakımevi, 3-6 yaş arasındaki okul öncesi eğitimi çocuklarının, okul öncesi programlarının yanı sıra sosyal etkinlik programları ile desteklenerek özgüvenli ve kendilerini doğru ifade edebilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyor. Tecrübeli eğitim kadrosu ile sevgi ve hoşgörüye dayalı olarak 2015-2016 eğitim yılına merhaba diyen Özel Başkent Doktorlar Kreş ve Gündüz Bakımevi, yeni girmiş olduğu eğitim yılı için de adından söz ettirecek.

psikolog denetiminde bir kreş.fw

Okul öncesi eğitimin insan hayatının en önemli dönemi olduğu için öğretmenleri ve anne babalar, çocuklara, doğru olanı vermek gerektiğini söyleyen Kurucu Yusuf Temrel, “Temelinde sevgi olan hiçbir eğitim başarısızlığa uğramaz ilkesinden hareket ederek çocuklarımıza sevgi dolu ortamlar sunduk. Çocukların yaş grubunu, özelliklerini ve ilgi alanlarını göz önünde bulundurarak, sosyal etkinlik çalışmaları yapılıyor. Haftada 8-10 saat arası İngilizce eğitimi (yabancı uyruklu eğitmenler tarafından), tenis, ritm, klasik ve modern dans, drama, jimnastik ve daha bir çok eğitim veriliyor.

Eğitim atölyelerimizde oluşturduğumuz teknolojik imkanlar ile çocukların zeka gelişimlerini destekleyen programlarla eğitimimizi zengin tuttuk.

Ayrıca belirli periyotlarla çocuklarımızın sağlık muayeneleri yapılarak 3-6 yaş grubunda sıkça rastlanan görme, işitme ve ağız diş sağlığı ihmallerinin de önüne geçmeyi hefedliyoruz” dedi.

seçkin eğitim kadrosu.fw

Temrel, kasım ayının ikinci haftasına kadar da kayıtların devam edeceği bilgisini de vererek, “2015-2016 eğitim yılı, kurumumuza, velilerimize ve bütün ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

www.doktorlarhaber.com – Ankara

Bir yanıt yazın