Cuma , 19 Nisan 2024

SAMSUN’DA DOKTOR KAMİL FURTUN’U ÖLDÜREN KATİL MAHKEMEDE SAÇMALADI

samsunda-doktor-kamil-furtunu-olduren-katil-mahkemede-sacmaladi-46100 (1)

Samsun’da doktor Kamil Furtun’u silahla vurarak öldüren katil zanlısı İsmail Koyun’un mahkemede verdiği ifadeler şok etkisi yarattı.
Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesinde görevli Op.Dr. Kamil Furtun’u hastane koridorunda üç el ateş ederek vuran katil zanlısı İsmail Koyun, dün mahkemeye çıkarılarak tutuklanmıştı. Samsun’da doktor Kamil Furtun’u düzenlediği silahla saldırıda öldüren tutuklu İsmail Koyun’un mahkemede verdiği ifadeler ise şok etkisi yarattı.
Tutuklu katil İsmail Koyun, mahkemede, doktor Kamil Furtun’u neden vurduğu şeklinde ki soruya “Bana aksakallılar göründü. Bunlar kadın ve uyuşturucu ticareti yapıyorlar” gibi tutarsız ve saçma ifadeler verdiği, sürekli gülümseyerek neden yaptığı ile ilgili bir şey söylemediği ifade edildi.
Bu olaydan önce hastanenin kantininde çalıştığı kantin ihalesinin el değiştirmesi üzerine işine son verildiği belirtilen İsmail Koyun’un daha önceden de kasten adam yaralamak suçundan sabıkalı olduğu öğrenildi.
Samsun’da doktor Kamil Furtun’u öldüren İsmail Koyun, olay sonrası yakalanmıştı. İsmail Koyun, yakalandıktan sonra doktor Kamil Furtun’u neden vurduğu yönünde ki gazetecilerin sorularına da  “Canım sıkıldı. Böyle zevklerim var abi. Hoşuma gitti ondan vurdum” diye cevabı vererek kan dondurmuştu.

Bir yanıt yazın