Cumartesi , 20 Nisan 2024

Saldırdığı doktor tekvandocu çıktı!

tekvandocu_doktora_saldirdigina_pisman_oldu_1413265712_3447

Hasta yakınları saldırdı, tekvando eğitimi alan doktor 4 kişiyi etkisiz hale getirdi.

üzüncü Yıl Üniversitesi Dursun OdabaşTıp Merkezi acil  servisinde görev yaptığı sırada hasta yakınlarının saldırısına uğrayan doktorun  aldığı tekvando eğitimiyle kendisini savunma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, hastanenin göğüs hastalıkları servisi yoğun bakım  ünitesinde tedavisi devam eden İ.G.’nin hayatını kaybetmesi üzerine hasta  yakınları, burada görev yapan personel ile tartıştıktan sonra acil servise  yöneldi.

Serviste görev yapan doktor Mehmet Ali Bilgili, bir grup hasta  yakınının saldırısına uğradı. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, hasta yakınlarından  biri masanın üzerine çıkarak bilgisayarda işlem yapan Bilgili’ye tekme atmaya  çalışıyor.


Tekvando sporuyla ilgilenen Bilgili, kendisine saldıran kişiyi  ayağından tutarak etkisiz hale getiriyor. Bu sırada bir grup hasta yakını  Bilgili’ye saldırmaya devam ediyor. Kendisini savunan Bilgili, 4 hasta yakınını  etkisiz hale getirirken, güvenlik görevlileri hasta yakınlarını engellemeye  çalışıyor.

Görüntülerde polis ekipleri ve güvenlik görevlilerinin hasta  yakınlarını acil servisten uzaklaştırmaya çalıştıkları görülüyor. Hasta yakınları hakkında şikayette bulunduğunu belirten Bilgili,  gazetecilere yaptığı açıklamada, doktorlara yönelik her gün bir saldırının  olduğunu, bunun toplumda alışkanlık haline geldiğini söyledi.

Kaynak: İHA

 

Bir yanıt yazın