Cumartesi , 20 Nisan 2024

Sahte doktor yine sahnede

124302

Beylikdüzü’nde oturan ve İstanbul Ambulans Servisi Başhekimliği’nin acil servis departmanında görev yapan doktor Şadiye E.K., Kağıthane Devlet Hastanesi’nin acil servis departmanında görevli bir doktor arkadaşından, Şişli’de bir kişinin kendi adını kullanarak hekimlik yaptığını öğrendi.

Hemen harekete geçen ambulans doktoru Şadiye E.K., 18 Ağustos’ta emniyete gidip bu kişiden şikâyetçi oldu.

İddiaları araştıran İstanbul polisi, Şadiye E.K.’nin ismini kullanarak özel bir hastanede ve özel bir ambulans servisinde ambulans doktorluğu yaptığı saptanan sahte doktor Hülya D.’yi (32) takibe aldı. Çift maaş aldığı belirlenen sahte doktor Hülya D.’nin yıllardır İstanbul’un farklı ilçe ve hastanelerinde görevli kadın doktorların isimlerini kullanarak sahte belgelerle doktorluk yaptığı, ayrıca lüks otellerdeki bazı etkinliklerde de doktor olarak görev alıp haksız kazanç elde ettiği kaydedildi.

Hülya D., geçen perşembe günü Bakırköy İncirli’de Sivil Güven Timleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni üçüncü sınıftan terk ettiği belirlenen Hülya D., 2007’de aynı iddialarla gözaltına alınmıştı.

Bir yanıt yazın