Salı , 16 Nisan 2024

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’na vatandaştan ‘çay’ şoku

fft81_mf1890598
Yeni yıla Edirne’de vatandaşlarla giren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, balkonda oturan vatandaşlara ‘Çayınız varsa gelelim’ dedi. Bakan, ‘Evde çay yok, istemez’ cevabıyla şoke oldu.
 EDİRNE – Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeni yıl öncesinde seçim bölgesi olan Edirne’de kahvehaneleri ve meyhaneleri dolaştı. Ziyaretlerine AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Ahmet Günşen ve partililerle birlikte Yeniimaret Mahallesi’nden başlayan Müezzinoğlu, kahvelerde oturanlarla sohbet etti ve yeni yıllarını kutladı.Yol üzerinde bulunan bir binanın 2’nci katındaki balkonda oturanları görerek “Çayınız varsa gelelim” diye soran Bakan Müezzinoğlu, “Evde çay yok, istemez” cevabıyla karşılaştı. Ardından ilerdeki başka bir evin balkonundakilere seslenen Bakan Müezzinoğlu eve çıkarak ev sakinleriyle birlikte çay içti.

MEYHANELERİ DOLAŞTI
Yeniimaret Mahallesi’ndeki kahvehane gezilerinin ardından Kıyık Caddesi’ne giden Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler yol üzerinde bir meyhaneye girdi. Karşılarında Bakan gördükleri için şaşıran meyhane sahibi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’dan kapalı alanlardaki sigara yasağının kaldırılmasını istedi. Bakan Müezzinoğlu ise ‘sigara yok’ diye cevap verdi. Bir süre meyhanelerle sohbet ederek yeni yıllarını kutlayan Bakan Müezzinoğlu, ardından Edirne’den ayrılarak İstanbul ‘a geçti.

DHA – Engin ÖZMEN