Perşembe , 28 Mart 2024

Doktora Silahla DARP! #doktorasiddetehayir

acil_serviste_doktora_silah_cekti_h1428

Malatya’da, iddiaya göre bir hasta yakını, özel bir hastanenin acil servisinde görevli doktoru odasına kilitleyip, silahla darp etti. 

Olay, Özel Malatya Gözde Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, M.K. salıncaktan düşen çocuğunu, hastanenin acil servisine getirdi. Bu sırada acil doktoru Erdal Yıldırım, kalp krizi geçirdiği belirtilen bir hastaya müdahale de bulunurken, M.K. kendi çocuğuyla ilgilenilmesini istedi. Doktor Erdal Yıldırım ise, hastasının olduğunu ifade ederek, hasta yakınlarından biraz beklemelerini rica etti.

Bunun üzerine bir süre doktor ile tartışan hasta yakınları, hastane personelinin araya girmesiyle sakinleştirilerek, aynı sağlık grubuna bağlı olan 30 metre uzaklıktaki diğer hastanenin acil servisine yönlendirildi. Burada çocuğun tedavisi yapılırken, hasta yakınları tehditlerini sürdürdü.

Olaydan bir gün sonra hastanenin acil servisine giden M.K, Doktor Erdal Yıldırım’ın odasına girerek, personelleri dışarıya çıkardı. Odanın kapısını arkadan kilitleyen M.K’nın Doktor Yıldırım’ı silahla darp ve tehdit ettiği ileri sürüldü.

Olay sonrası hastaneden hızlıca uzaklaşan M.K, polis tarafından gözaltına alındı. Doktor Erdal Yıldırım ise, aldığı darp raporuyla birlikte, M.K’nın kendisini silahla darp ve tehdit ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.


İHA
kanalahaber.com

Bir yanıt yazın