Perşembe , 28 Mart 2024

Anestezi teknikeri intihar etti

doktorintihar

Van’ın Başkale ilçesinde görev yapan 27 yaşındaki anestezi teknikeri Ö.O., Muradiye ilçesinde kaldığı öğretmenevinde intihar etti.

Başkale Devlet Hastanesi’nde yaklaşık 2 ay önce göreve başlayan ve dün akşam saat 20.00 sıralarında üzerine kayıtlı olmayan 34 VT 6588 plakalı bir otomobille Başkale’den Muradiye ilçesine gelen Ö.O., ilçedeki öğretmenevinde iki kişilik bir oda ayırttı. İddiaya göre Ö.O., gece 22.30 sıralarında jandarmayı arayıp, “Ben askerleri çok seviyorum. Kafama sıkacağım” diyerek telefonu kapattı. Şahsın Muradiye’de olduğunu belirleyen jandarma, İlçe Emniyet Müdürlüğünü arayarak durumu haber verdi. Öğretmenevine giden polis ekipleri, içeriden kilitlenen kapıyı kırarak içeri girince şahsın cansız bedeni ile karşılaştı. Ö.O. televizyonun sesini fazla açtığı için silah sesini duymayan yan odadaki vatandaşlar ise polisi görünce kısa süreli panik yaşadı. Nöbetçi cumhuriyet savcısı da inceleme yapmak üzere olay yerine gelirken, tabanca ile kafasına tek el ateş ederek intihar ettiği belirlenen şahsın ailesine haber verildi.

Ö.O.’nun bir gün önce Karabük’ten kendisini ziyarete gelen babası ve Başkale Devlet Hastanesi’nde görevli iki arkadaşı da olay yerine geldi. Ö.O.’nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Van Bölge Eğim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın