Cuma , 29 Mart 2024

Eski Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ Kızını evlendirdi !

nikah-300x250

Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ’ın kızı Cemile Akdağ,  Sami Çebi ile dünya evine girdi. Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ’ın kızının nikah töreni devletin zirvesini bir araya getirdi. Cemile Akdağ ile Sami Çebi’nin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptı. 

ATO Congressium’da düzenlenen törendeAkdağ’ın kızı Cemile Akdağ, Sami Çebiile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıyarken, gelin ve damadın şahitliğini Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Arınç üstlendi. Törene oldukça yoğun katılımın olduğu gözlenirken, kabinenin de hemen hemen tamamı törende hazır bulundu.

Törende, Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Arınç, Bekir Bozdağ ve Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski bakanlar İdris Naim Şahin, Ali Coşkun, Atilla Koç, gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda milletvekili ve bürokrat yer aldı.

Bir yanıt yazın