Salı , 23 Nisan 2024

Diş Hekimlerinin muayenehaneleri kapatılacak mı?

dishekimi

ADANA-Yaman, Adana Dişhekimleri Odası ile Dentimplantın birlikte düzenlediği “Hayat Kurtaran İmplant” seminerinde, Sağlıkta Dönüşüm Sistemiyle tıp doktorlarını bitirildiğini sıranın kendilerine geldiğini ifade ederek, “Bizlere tacizler başladı. Amaçları muayenehanelerimizi kapattırıp, sahayı boşaltarak, global büyük hastanelere devretmektir. Diş hekimini işçileştirmek, köleleştirmek istiyorlar. Göreceksiniz Fatma Kemal Tumiçin Kalp Hastanesini de diş hastanesine çevirip, özele satacaklar. Önümüzdeki dönem biz dişhekimleri daha sıkı kenetlenerek, emek vererek, dik durarak, karşı duruş sergileyerek tepkimizi göstereceğiz. Biz kanunlara saygılı bir topluluğuz. Kanunlara saygılı bir şekilde de hakkımızı arayacağız” diye konuştu.
Ankara Dişhekimleri Odası Başkanı Dt. Dr. Ali Rıza İlker Cebeci de konuşmasında diş hekimliğinin birçok alanda baskı altında olduğunu söyleyerek, “Bari eğitim alanında kendi kendimizi baskıdan kurtaralım” dedi.
Ankara Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Cerrahi Anabilim Dalından Prof. Dr. Orhan Güven ise Dental İmplantoloji ve Protetik Cerrahi Vakalardan örnekler vererek dişhekimlerini bilgilendirdi.

 

Kaynak: iha,
medimagazin

Bir yanıt yazın