Cuma , 29 Mart 2024

Hastane asansöründe panik

asansor

Olay saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İçinde hasta ve hasta ziyaretçilerinin bulunduğu asansör, arızalandı. Büyük panik yaşayan vatandaşlar, hastanenin özel güvenlik görevlilerinden yardım istedi. Güvenlik görevlileri durumu asansör görevlilerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerinin de yardımıyla asansörün kapısı açıldı. Yaklaşık 15 dakika asansörde mahsur kalan vatandaşlar ise durumatepki gösterdi. Paniğe kapılan bazı vatandaşlar rahatsızlanarak tedavi altına alındı.

Asansörde mahsur kalan vatandaşlardan Celal Keskinkılıç, ameliyat olan hastalarını ziyaret için geldiklerini belirterek, “Asansörün içinde 10 kişiydik. Asansör birden yere çakıldı. En az yarım saat açamadılar kapıyı. Sonra polis geldi ve bizi kurtardılar” dedi.

Asansörün içinde sedye ile bir hastanın bulunduğunu belirten Keskinkılıç, “Eşim rahatsızlandı, şimdi acilde. Eşim depresyona girdi. Acilde iğne yaptılar. Biraz normale döndü. Böyle bakımsız bir asansörün kullanılmasına nasıl müsaade ediyorlar? Yarım saat havasız bir yerde kapalı durmak olur mu? Demek ki polis gelmese burada öleceğiz” diye tepki gösterdi.

EREN BOZKURT

iha.com.tr

Bir yanıt yazın