Cuma , 19 Nisan 2024

2 doktora ihmalden 2 yıl hapis

130410-sesen-640.hlarge

Grup Gündoğarken grubunun solisti Burhan Şeşen’in oğlu Serhan Şeşen’in ölümünde ihmalleri bulunduğu iddiasıyla yargılanan 2 doktor, 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İSTANBUL – Müzisyen Burhan Şeşen’in oğlu Serhan Şeşen’in ölümünde ihmalleri bulunduğu iddiasıyla yargılanan 2 doktor, Anadolu 16. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından suçlu bulundu.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; mahkeme, Serhan Şeşen’in ikinci yatırıldığı Sema Hastanesi’nin Enfeksiyon ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Hülya Caşkurlu ile Acil Doktoru Timuçin Akkaşâ€™ın, ölümde ihmali ve kusurları olduğu gerekçesiyle 2 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Grup Gündoğarken’in solisti Burhan Şeşen’in 26 yaşındaki oğlu Serhan Şeşen, 2008’de, önce yüksek ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Serhan burada “Bir şeyin yok” diyerek geri gönderildi. Ertesi gün fenalaşarak tekrar hastaneye giden Serhan’a menenjit teşhisi konuldu. Durumu kötüleştiği ve geç kalındığı için komaya giren Serhan, daha sonra sevk edildiği başka bir hastanede hayatını kaybetti.

ntvmsnbc

 

Bir yanıt yazın